Translator

Google-Translate-Chinese Google-Translate-Spanish to French Google-Translate-Spanish to German Google-Translate-Spanish to Japanese Google-Translate-Spanish to English Google-Translate-Spanish to Russian Google-Translate-Spanish to Portuguese Google-Translate-Spanish to Italian

Missatge de Benvinguda


Benvinguda


Benvinguts i benvingudes al Blog de la Colla del Pinzell, un grup de gent oberta que pinta i dibuixa amb èxit divers. Sortim a pintar setmanalment; un dia a l’ hivern i tres cops a l’estiu. També anem a veure exposicions itinerants i visitem museus.
Les sortides que organitzem es centren principalment en la ciutat de Barcelona.
La finalitat es descobrir llocs desconeguts, insòlits, poc visitats o amenaçats per la piqueta en aquesta ciutat, amb la voluntat de fer de cronistes, abans que alguns nuclis desapareguin, víctimes de l’especulació constructiva.
Les nostres sortides tenen la intenció de compartir aficions e inquietuds tot gaudint de la presència dels companys, i fent el que ens agrada: pintar.
Al final de cada sessió ens aturem al voltant d’una taula i xerrem de com ha anat la jornada, les anècdotes i els comentaris sobre els treballs que hem realitzat.